Одужавши після вибуху у Карпатах коломияни подарували обладнання Франківській ОКЛ (фото)

Новини, Суспільство

Як повідомили на сторінці ОКЛ у Facebook, пацієнти, яких після вибуху у Карпатах госпіталізували в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню, подарували медзакладу стаціонарний апарат для вакуумної терапії ран, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Попереду в нас тривала реабілітація, але завдяки лікарям та з Божою допомогою із найважчого ми вийшли. А ще побачили, наскільки дієвими є процедури з допомогою обладнання, негативний тиск якого виводить бруд із ран та прискорює очищення організму. Тож ми подумали, що лікарям буде підмога в їхній роботі, а іншим людям – шанс на одужання. Така наша невеличка вдячність лікарні за опіку”, – йдеться в прямій мові однієї з пацієнток Лідії.

Як повідомляють у лікарні, усіх п’ятьох пацієнтів, які проходили лікування в опіковому відділенні, вже виписали. Зараз вони проходять реабілітацію в санаторії на Вінниччині.

Будьте здорові друзі та не забудьте підписатися на YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.