Суботній матч «Прикарпаття» – «Олімпік» судитиме рефері з столиці (фото)

Новини

Матч “Поділля” – “Прикарпаття”, що відбудеться у суботу, шостого листопада, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр Клим Заброда.

Рішення про призначення суддею Клима Зоброди ухвалив комітет арбітрів Української асоціації футболу, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на МФК “Прикарпаття“.

Поєдинки Першої ліги 30-річний рефері зі столиці України почав обслуговувати з осені 2018-го року. У поєдинках за участю івано-франківської команди Заброда працюватиме вчетверте.

У сезоні 2019/20 цей арбітр зафіксував вольову перемогу лучан у грі “Волинь” – “Прикарпаття” (3:2), торік у листопаді відсудив матч “Прикарпаття” – “Гірник-Спорт” (1:2), а у стартовому турі за його суддівства підопічні Олега Рипана на виїзді розгромили “Ужгород” (6:0).

У поточному сезоні Клим Заброда отримував призначення на вісім поєдинків – чемпіонатів Першої і Другої ліги та другого попереднього етапу Кубку України. У 9-му турі столичний арбітр відпрацював на виїзному матчі “Олімпіка” з волочиським “Агробізнесом”, який завершився перемогою донецької команди 0:2.

arbitr21tur172 scaled

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.