В Івано-Франківському міському парку збудують майданчик для вигулу та дресирування собак (фото)

Новини, Суспільство

Спеціально обладнаний майданчик для вигулу та дресирування собак створять на території Івано-Франківського міського парку імені Тараса Шевченка.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на фейсбук Руслани Василюк, директорки комунального підприємства «Центр розвитку міста та рекреації», що опікується міськими парками.

«Працюємо над новим, дуже важливим проєктом. Майданчик для вигулу та дресирування собак в парку Шевченка», – зазначила керівниця комунального підприємства.

Як зауважила Руслана Василюк, раніше проєкт створення такого майданчика подавали на конкурс програми партиципаторного бюджетування «Бюджет участі», проте набрати достатньої кількості голосів для його реалізації не вдалося.

Реалізувати задум допомогли меценати з-поміж приватних забудовників.

Будівельні роботи планують вже наступного тижня.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.