Нових центрів масової вакцинації на Прикарпатті не відкриватимуть (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

Нових центрів масової вакцинації на Прикарпатті не відкриватимуть. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОДА  Світлана Онищук. Людей просять йти імунізуватись у пунктах щеплення. 

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “РАІ”.

В свою чергу, у департаменті охорони здоров’я області кажуть, нині ситуація із кількістю хворих та заповненням ліжкомісць вкрай невтішна.

Наразі в області для хворих виділено 2600 ліжок, каже  голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук.  Більшість з них вже з пацієнтами. 97% ліжок з підведеним киснем. Додатково підготовлено ще 600 місць.

Щодо вакцинації дітей, то в області чекають розпорядження МОЗ.   Директор департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко зазначив, дітей вакцинуватимуть лише після консультації з лікарем, вакциною від  Pfizer.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.