Головою апарату Ради призначили колишнього “смотрящого” за Разумковим

Новини, Політика

Верховна Рада проголосувала за призначення головою апарату парламенту В’ячеслава Штучного, який колись вже обіймав цю посаду і на замовлення Офісу президента слідкував за діями спікера Дмитра Разумкова.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на засідання Ради у четвер.

Відповідне рішення підтримали 315 депутатів. Штучного призначили за поданням голови ВР Руслана Стефанчука.

Під час свого виступу перед призначенням Штучний пообіцяв забезпечити дотримання регламенту і прискорити процеси діджиталізації в парламенті. Крім того, на новій посаді він планує “плідно попрацювати” над законом про парламентську службу і утворити дослідницьку службу і тренінговий центр для працівників апарату і народних депутатів.

Також Штучний збирається реформувати телеканал “Рада”.

Посада керівника апарату Ради лишалася вакантною з 16 липня 2020 року.

ПередісторіяШтучний вже очолював апарат парламенту із вересня 2019 по липень 2020 року. Як писала Українська правда, тоді йому приплачували в Офісі президента за те, щоб він слідкував за діями тодішнього керівника Ради Дмитра Разумкова.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.