У Коломиї знову оголосили конкурс на посаду директора Народного дому

Відео-новини, Новини, Політика, Суспільство, Туризм
Оголошення про конкурс на посаду директора закладу культури.
Відповідно до статті 21-2 Закону України “Про культуру” Управління культури Коломийської міської ради, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Список посад:

1) Директора комунального закладу Палацу культури та мистецтв «Народний дім»;
Керівником закладу культури може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
Усі зацікавлені особи можуть взяти участь у конкурсі на заміщення вищезазначеної посади керівника закладу культури.
Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:
заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України”Про захист персональних даних”;
автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
копія документа, що посвідчує особу,
копії документів про вищу освіту;
два рекомендаційні листи довільної форми;
мотиваційний лист довільної форми.
Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.
Кандидати на заміщення вакантної посади, які будуть допущені за рішенням конкурсної комісії до співбесіди, повинні підготувати проекти програми розвитку закладу на один і п’ять років, які будуть публічно презентувати на співбесіді.
З дня опублікування оголошення про конкурс розпочнеться формування конкурсної комісії відповідно до Закону України “Про культуру”.
Документи для участі в конкурсі необхідно надіслати на поштову та електронну адреси управління культури Коломийської міської ради упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.
Адреса: 78200 м.Коломия, вул.Театральна,27, каб. №6
Електронна адреса: kocult@ukr.net Тел. для довідок 47273, 0504332801, 0639262.
Нагадаємо, наприкінці травня вже оголошували конкурс на заміщення вакантної посади директора МПК “Народний дім”. 
9 липня відбулося засідання конкурсної комісії, за результатами якого переможця визначено не було.
Відеозапис комісії переглядайте нижче:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.