Скільки офіційно заробляє Любомир Бордун (декларація)

Кримінал, Новини, Політика, Суспільство

У зв’язку з активним обговоренням питання про те, що начальник управління освіти Коломийської міської ради хоче забрати заробітну плату в освітян, Коломияни вирішили переглянути скільки заробляє сам очільник управління, відкривши його декларацію, що знаходиться у вільному доступі.

За посиланням на декларацію чиновника, можна побачити як зросла його заробітна плата протягом останніх років. За минулий рік Бордун отримав 329 470 грн за основним місцем роботи, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Нагадаємо, що Любомир Бордун хоче забрати заробітну плату у вчителів.

Як ми писали раніше, у серпні він змусив написати вчителів аби ті відмовилися від одноденного заробітку. І вчителі написали такі заяви. Це біля 360 тис грн. Тепер Бордун знову у наказовому порядку каже аби вчителі вчергове написали заяви й відмовилися від одноденного заробітку.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.