У франківській лікарні виявили 27 пацієнтів з ковідом, які брехали про вакцинацію (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини, Суспільство

Ковід атакує. У медзакладах області росте кількість хворих із коронавірусом. У центральній міській клінічній лікарні Івано-Франківська в ургентні дні госпіталізують не менше 30 пацієнтів.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на Канал 402.

Додаткове відділення розгорнули на базі міського перинатального центру, у резерві мають 40 ліжок. А загалом у закладі нині 210 хворих, більша частина – на кисні, із постачанням якого є проблеми.

“Ми готувалися, ми змінили бочку, поставили на 6 тонн. Проблема у виробництві кисню, його критично не вистачає. Нам привозять кисню по 2 тонни майже щодня. За останні 10 днів були моменти, коли лишалось по дві-три години до заправки, а машина ще була у дорозі”, – розповідає Володимир Вовчук – заступник директора ЦМКЛ.

Медики активно закликають прикарпатців убезпечитися від хвороби та вакцинуватися. Адже більшість важких хворих – невакциновані.

“Нас обманювали, говорили що вакциновані, але ми перевіряємо і виявляємо, що їхніх даних про вакцинацію немає у нашій базі. Таких пацієнтів у нас вже було 27. Є такі, що дійсно вакциновані, але це, як правило, одна доза і минуло лише 7-10, тобто імунітет до хвороби не встиг сформуватися”, – відзначає, заступник директора.

Детальніше у відео:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.