На івано-франківських зупинках встановлять ще чотири електронних табло GPS-трекінгу громадського транспорту

Новини, Суспільство

На зупинках громадського транспорту в Івано-Франківську обладнають ще чотири електронних табло, які показують інформацію про час прибуття на зупинку автобусів та тролейбусів.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Появу нових електронних інформаційних пристроїв анонсував у ході онлайн-прийому у фейсбуці Михайло Смушак, заступник міського голови – директор Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики Івано-Франківської міської ради.

Зі слів посадовця, встановити на безоплатній основі нові табло на зупинках міста погодились представники компанія, яка надає місту послуги з GPS-трекінгу громадського транспорту.

«Ми зараз плануємо іще встановити декілька нових табло на зупинках наших, які є у місті Івано-Франківську. Ви знаєте, що ми провели конкурс на визначення компанії, яка надалі буде надавати послуги з GPS-моніторингу. Це є та компанія, завдяки якій ми можемо бачити на смартфоні, коли прибуде автобус, можемо бачити на табло. Ця компанія безкоштовно погодилася поставити у місті Івано-Франківську ще чотири табло», – розповів Михайло Смушак.

Зі слів заступника міського голови, встановити нові табло планують на зупинці навпроти магазину «Велмарт» на вулиці Євгена Коновальця, на зупинці «Радіозавод» по вулиці Галицькій, а також на зупинках громадського транспорту на вулицях Івана Павла II та Гната Хоткевича.

Крім того, в Департаменті інфраструктури, житлової та комунальної політики планують перенести обладнану табло недоречно встановлену зупинку на вулиці Січових Стрільців у мікрорайон Пасічну. Зупинку планують встановити на вулиці Галицькій, навпроти магазину «Барбарис».

«Там немає покриття, немає жодної зупинки, а тут, на вулиці Січових Стрільців, вона не дуже доречна, тому я дуже сподіваюся, що десь за тиждень – два та зупинка вже буде на своєму місці – це теж важливо. І там є вмонтоване табло, і там ним можна так само користуватись», – зазначив заступник міського голови.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.