Івано-Франківськ приймає матчі Ліги чемпіонів УЄФА

Новини, Суспільство

Матчі Ліги чемпіонів УЄФА з футзалу стартують сьогодні в Івано-Франківську.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

Участь в іграх, які відбуватимуться 28, 29 та 31 жовтня беруть команди «Юнайтед Галац» (Румунія), «Лічені» (Косово), «Араз» (Азербайджан).

Україну представляє на турнірі івано-франківський «Ураган». Матчі відбуватимуться на базі манежу Івано-Франківського коледжу фізичного виховання.

Так, сьогодні, 28 жовтня, о 14.00 годині «Юнайтед Галац» зіграє з косовським «Лічені», а «Ураган» о 19.00 годині зустрінеться з азербайджанським «Аразом». 29 жовтня о 14.00 годині «Араз» зіграє матч з «Юнайтед Галац», а о 19.00 годині «Ураган» поміряється силами з «Лічені». Своєю чергою 31 жовтня відбудується матчі між «Лічені» та «Аразом» (о 14.00 годині), а також «Ураганом» та «Юнайтед Галацом» (о 19.00 годині).

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.