У Франківську вночі патрульні натрапили на п’яного скутериста

Кримінал, Новини

Поліцейські охорони затримали чоловіка, який керував скутером без водійських прав, номерного знака та у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Їхав без прав: у Франківську учора, близько 20:00 години працівники поліції охорони Івано-Франківської області під час патрулювання вулицею Чорновола, помітили скутер, водій якого керував з порушенням ПДР та без номерного знака.

Під час перевірки документів, поліцейські виявили, що 46-річний чоловік не має свідоцтва про реєстрацію та посвідчення водія. Окрім цього, під час спілкування з кермувальником правоохоронці виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.
Чоловікові запропонували пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд у лікаря нарколога, який підтвердив стан алкогольного сп’яніння.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.