Оголена актриса Анна Саліванчук розміркувала про страх осуду (фото)

Новини, Суспільство

Акторка 36-річна Анна Саліванчук викликала фурор кадрами ню. Також поділилася думками щодо фрази “А що скажуть люди?”.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Versii.if.ua.

Зірка серіалу “Одного разу під Полтавою” та фільму “Свінгери” взяла участь у відвертій фотосесії. На знімках в Instagram акторка позує повністю оголеною. Інтимні місця прикрила білосніжним тюлем.

“Вирішила повторити цей допис. “А що скажуть люди?” – ця фраза блокує всі бажання і мрії, якщо вони хоч трохи не відповідають загальним правилам. Це те, що більшість із нас чула з дитинства. Тут підходить фраза із книжки Теодора Драйзера “Фінансист”: “Єдине, що мені в вас не подобається, це ваше вічне: “Що скажуть люди”, – написала вона.

Жінка порадила згадати приклади успішних людей.

“Кожна історія – це вихід із зони “люди скажуть молодець”. А вони це скажуть тільки тоді, коли ви зіллєтеся із сірою масою і будете такими, як і вони. Тобто ніким”, – поділилася Саліванчук.

Акторка Анна Саліванчук вразила фанів кадрами в стилі ню

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.