На Івано-Франківщині 11,7% перевірених закладів порушують карантинні обмеження

Економіка, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині впродовж минулого тижня (18-24 жовтня) інспектори Держпродспоживслужби в області зафіксували 151 порушення карантинних обмежень.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Facebook установи.

Загалом фахівці перевірили 1 289 закладів, магазинів та ринків.

Проводили моніторинг 19 робочих груп, у які входили працівники Держпродспоживслужби та представники 11 територіальних громад. За результатами перевірки інспектори склали на порушників 100 протокол та 73 пропозицій.

Впродовж тижня учасники моніторингових груп перевірили 227 закладів громадського харчування. У них виявили 23 порушення (10%). На порушників склали 11 протоколів і 15 пропозицій.

З перевірених 567 продовольчих магазинів інспектори зареєстрували 93 порушення (16%). Винесли 62 протоколи та 44 пропозиції.

У 301 магазині промтоварів під час моніторингу виявили 23 порушення (8%), виписали 18 протоколів і дев’ять пропозицій.

На агропродовольчих ринках відбулося 29 перевірок. Працівники Держпродспоживслужби зафіксували шість порушень (21%), склали шість протоколів та одну пропозицію.

У 32 ліцеях та гімназіях області, які перевіряли, учасники моніторингових груп порушень не зареєстрували. Не зафіксували порушень й у 21 перевіреному дитячому садку.

Також інспектори Держпродспоживслужби з представниками територіальних громад промоніторили 112 перукарень, салони краси, спортзали та фітнес-клуби. Під час перевірки виявили шість порушень (5%), винесли три протоколи та чотири пропозиції.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.