До відставки Разумкова позитивно ставляться вісім відсотків українців (опитування)

Новини, Політика

Відкликання Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради України підтримують 8% українців.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на результати всеукраїнського опитування, яке провів Київський міжнародний інститут соціології.

“Позитивно ставляться до відставки Разумкова 8% респондентів, негативно – 39,1%.

Ще для 44,1% респондентів байдуже до цього питання. Більшість респондентів – 57,2% – вважають, що відставка Разумкова нічого не змінить.

Водночас, 24,3% вбачають у цьому перетворення парламенту на слухняний інструмент Офісу президента, у той час, як очікують пришвидшення реформ в країні – 6,6%”, -йдеться у висновку опитувань.

Соцопитування проводили 15-18 жовтня 2021 року методом телефонних інтерв’ю з використанням комп’ютера (computer-assisted telephone interviews, CATI) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.

Загалом опитали 1200 респондентів, що проживають в усіх регіонах України. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старші) України.

До вибірки не входять території, неконтрольовані владою України – АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.