Данілов поки не бачить підстав для загальнодержавного локдауну

Здоров'я, Новини, Політика, Суспільство

Станом на сьогодні передумов для того, щоб запроваджувати в Україні загальнодержавний локдаун у зв’язку з поширенням COVID-19, немає.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов заявив вінтерв’ю РБК-Україна, відповідаючи на питання, чи доведеться в Україні запроваджувати загальнодержавний локдаун, повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

«Ми поки що не бачимо того, що локдаун запроваджуватиметься. Територіально будуть певні обмеження. Володимир Олександрович (Зеленський – ред.) щопонеділка проводить великий селектор з цього питання. Там, повірте, безсторонні розмови відбуваються, без сорому в виразах. Тому що дуже багато хто дійсно не допрацьовує в цьому питанні. Але ще раз кажу, відповідальність громадян за своє життя і здоров’я повинна бути зведена в абсолют. І це стосується не лише COVID, ми можемо масу наводити прикладів.

Відповідаючи на питання, чи є прогнози, коли закінчиться пандемія, Данілов зазначив: «Світ вважає, що вона закінчиться ближче до наступного літа. Є питання, які штами з’являтимуться, і як це все відбуватиметься».

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 24 жовтня, в Україні зафіксовано 14 634 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Госпіталізовано 3 912 осіб, летальних випадків – 330, одужали 4 598 осіб.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.