Прикарпатець через соцмережу зібрав волонтерів, щоб посадити дерева у лісовому господарстві (фото)

Новини, Суспільство

В Осмолодському лісовому господарстві, що на Івано-Франківщині, волонтери висадили кілька сотень дерев.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Суспільне Карпати.

“Він (Олександр Григоришин — ред.) розмістив пост у соцмережі, щоб зібрати людей. Ми долучилися до нього. Було приблизно 30 людей з Калуша та околиць, а також двоє людей з Івано-Франківська. Ми висадили кілька сотень саджанців”, — каже Станіслав Матвіїв.

За його словами, до висадження дерев громадська організація долучається вже не вперше.

Прикарпатець через соцмережу зібрав волонтерів, щоб посадити дерева у лісовому господарстві

Також у межах акції “Створюємо ліси разом” сьогодні висаджували дерева на території Галицького національного природного парку. Про це повідомили на сайті Івано-Франківської облдержадміністрації. Акцію організувало обласне управління екології та природних ресурсів спільно з представниками Галицького НПП, Дубовецької територіальної громади та учнями Деліївської гімназії. Вони висадили 2 500 саджанців, зокрема, 1 500 саджанців дуба та по 500 саджанців клена і бука.

Що відомо

На Івано-Франківщині в межах акції “Створюємо ліси разом” лісівники планують посадити дерев на 300 га. Її лісівники проводять в межах держпрограми “Зелена країна”. Акція стартувала 1 жовтня і триватиме до 30 листопада.

Загалом, у рамках програми “Зелена країна” за три роки планують висадити на території України один мільярд дерев.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.