Прикарпатця притягнуть до відповідальності за керування човном напідпитку

Новини, Суспільство

Водна поліція у Кам’янець-Подільську  виявила нетверезого судноводія на річці Дністер.

Про це інформує  щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Спільно з Чернівецьким рибоохоронним патрулем та представниками держслужби морського та річкового транспорту водні поліцейські 22 жовтн виявили та задокументували факт керування плавзасобом в нетверезому стані.

31-річний житель Коломиї керував гумовим човном з двигуном, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та без передбачених законом документів.

Від огляду на стан алкогольного сп’яніння чоловік категорично відмовився, при цьому маючи явні ознаки алкогольного сп’яніння. Свою вину не визнав.

За даним фактом водні поліцейські оформили протокол про адміністративне правопорушення за ч.6 ст. 130 КУпАП, повідомили у пресслужбі Кам’янець-Подільського районного управління поліції.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.