На Дністрі піймали п’яного судноводія з Франківщини

Кримінал, Новини

Від огляду на стан алкогольного сп’яніння чоловік категорично відмовився, свою вину не визнав. Та це його не врятувало від протоколу.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на depo.uа.

У Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції створили ще навесні новий підрозділ, який несе службу на водних плесах регіону. Охоронці переймаються безпекою на воді та боряться з браконьєрством.

Водна поліція виявила нетверезого судноводія на річці Дністер, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією Кам’янець-Подільського РУП.

Під час відпрацювання акваторії річки спільно з Чернівецьким рибоохоронним патрулем та представниками держслужби морського та річкового транспорту водні поліцейські виявили та задокументували факт керування плавзасобом в нетверезому стані.

“31-річний житель м. Коломия керував гумовим човном з двигуном, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та без передбачених законом документів, – розповідають в поліції. – Від огляду на стан алкогольного сп’яніння чоловік категорично відмовився, при цьому маючи явні ознаки алкогольного сп’яніння. Свою вину не визнав.”

За фактом водні поліцейські оформили протокол про адміністративне правопорушення за ч.6 ст. 130 КУпАП.

Нагадаємо, на Дністровському водосховищі правоохоронці піймали 42-річного чоловіка з Буковини, який керував надувним човном з двигуном без документів та п’яний.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.