На Прикарпатті відбувся молодіжний християнський з’їзд (фото)

Новини, Суспільство

У суботу, 16 жовтня, понад 200 учасників із 12 парафій Прикарпаття відвідали обласний християнський з’їзд спільнот “Українська Молодь – Христові”.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

З’їзд відбувся на парафії Введення в Храм Пресвятої Богородиці, що в селі Боднарів Боднарівського деканату. Цьогоріч подія присвячена 88-й річниці від дня заснування спільноти.

Традиційно захід розпочався з літургії, яку очолив духівник спільноти та ректор Івано-Франківської духовної семінарії отець Олексій Данилюк. У своїй проповіді отець наголосив на потребі служіння у спільноті.

Дозвольте Богові діяти через Вас. Прикладом несення Божого слова є апостоли: своїм словом, а що важливіше – своїм життям. Це Господь закликає нас ділитися Євангелієм впродовж свого життя”, – розповів отець Олексій.

Після молитви учасники доєдналися до спільної роботи, адже кожен осередок мав нагоду посадити дерево в парафіяльному саду біля храму.

На Прикарпатті відбувся молодіжний християнський з'їзд 2

Згодом усіх учасників чекав смачний обід. З активностей організували великий квест із десяти завдань на території села для усіх команд.

Останньою частиною дійства стали виступи – представлення кожної спільноти та нагородження переможців великої гри. Завершився захід вечірньою розважальною програмою, яка включала в себе чаювання, банси та спільну дискотеку.

На Прикарпатті відбувся молодіжний християнський з'їзд 3

За словами організаторів, подібні з’їзди потрібні для розвитку та формування християнського світогляду у підлітків та молоді.

Такі заходи розширюють світогляд молодих людей та допомагають побачити, що бути християнином – це тримати за руку Христа, який завжди веде у правильному напрямку. Важливо це розуміти, адже перед молодими людьми стоїть вибір свідомого життя. А ще це нові знайомства та нові враження, котрі базуються на християнських цінностях, – наголосив на актуальності заходу організатор отець Святослав Богачевський.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.