У центрі та біля поліції. Як у Івано-Франківську функціонують “наливайки” (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

У Івано-Франківську «наливайки» – місця продажу фальсифікованих алкогольних напоїв в останні роки «розквітли буйним цвітом, як малина на весні».

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Однак ні ДФС, ні поліція не тим більше напівмілітарне утворення КП «Добродій» (Муніціпальна варта) в якому на платній основі працюють понад 100 людей не роблять рівно нічого для викорінення цього соціального зла у нашому місті.

Окремі «крапки» з продажу «розливухи» – так називають фальсифікований алкоголь на основі лівого спирту та води працюють десятиліттями і тому наші кореспонденти без будь-яких проблем відвідали таке місце за адресою вул. Січових Стрільців, 3.

Як можна побачити на відео на балконі 2-го поверху працює «міні -бар»  де господиня наливає чарку, або й стакан «розливухи» стражденним від алкогольної печії, одразу ж можна і закусити, квасним огірком, хлібом, цибулею та ін.

Про функціонування «наливайки» по вулиці Січових Стрільців біля «Нотаріуса» знають і представники «місцевої еліти», які коротають свій час у скверику по вул. Незалежності по заду алкогольної крапки.

Цікаво, що неподалік Івано-Франківського РУП по вул. Бельведерській, 6 десятиліттями працює інша «наливайка» де також  продають алкогольний сурогат.

Про виявлені журналістами місця масового продажу фальсифікованих алкогольних напоїв ми офіційно інформуємо ДФС, поліцію та КП «Добродій», чекаємо на відповідну реакцію та правову оцінку з їх сторони.

Друзі! Будьте обережні та не користуйтеся послугами «наливайок» так, як випита на такій «крапці» чарка може бути остатньою.

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнатися чи ліквідують правоохоронці та КП «Добродій» показані нами «наливайки».

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.