Адмінкомісія скасувала протокол за ст.183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик поліції) відносно інваліда по зору з Івано-Франківська (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Колись кітайці казали: -«Краще бути собакою у мирні часи, ніж людиною у часи хаосу». Цей перманентний хаос, який ось вже восьмий рік провокують антиукраїнські олігархи, які під вивіскою перемін так загадили українцям мізки, що люди не можуть розібратися де правда, а де брехня.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ. 

За цей час наша країна замість реформ стала найбіднішою та найкорумпованішою країною Європи де спостерігається розвал системи управління держави. Отож і недивно, що у рейтингу щастя де Фінляндія посіла 1 місце ми опинилися на 110 місці із 149 країн, обійшовши і тут усю Європу разом із Республікою Білорусь та РФ. Люди весь час живуть у пошуках заробітку для виживання страху за завтрашній день отож і не дивно, що в такій ситуації втрачаються культурні та людські чесноти українців, такі як товариство, взаємодопомога та співчуття.

Історія конфлікту власників кафе «Титанік» та мешканців будинку із особливими потребами з УТОС, що за адресою вул. Петлюри, 19 в місті Івано-Франківську триває роками. Раніше у вказаному приміщенні знаходився гуртожиток УТОС і природньо, що там отримали квартири його члени, а от як там функціонує кафе, велике запитання, до чиновників Івано-Франківського виконкому.

Подробиці у відео від  Голос ІФ:

Незрячі люди у яких у зв’язку із втратою зору підвищились чутливість до звуків живуть через стінку із закладом харчування, де регулярно відбуваються гучні вечірки та весілля. Таке сусідство викликає конфлікти, люди із особливими потребами скаржаться до поліції на гучну музику та перевищення меж допустимого шуму, а власники кафе на представників УТОС за нібито неправдиві виклики поліції.

Отож на місце конфліктної ситуації нераз приїздила поліція, місцеві депутати, журналісти, представники Держпродспоживслужби, останні  у своєму досліджені встановили значне перевищення шуму у роботі кафе «Титанік»

У серпні 2021 року представники кафе «Титанік» після чергового виклику поліції інвалідом по зору Марією Гугільчин написали на неї заяву, що нібито вона здійснила завідомо неправдивий виклик поліції. Не довго розбираючись поліцейські склали на пані Марію Гугільчин адміністративний протокол за ст. 183 КУпАП та направили матеріали на Адміністративну комісію при Івано-Франківському міськвиконкомі.

Звісно, що такі дії викликали справедливий гнів в УТОС та громадському середовищі Івано-Франківська. Тому Адміністративна комісія кілька разів переносячи засідання вирішила провести відкриті слухання, до люди з особливими потребами, громадський активіст Сергій Чирва та Ваш покірний слуга, як фахівець із Адміністративного права у них участь.

Представники громадськості висловили свої зауваження щодо проведення перевірки та оформлення адміністративних матеріалів поліцією, яка була проведена не в повному обсязі, а протокол складено передчасно.

Отож порадившись Адміністративна комісія одноголосно прийняла рішення, щодо закриття адміністративної справи №-103 за ст. 183 КУпАП відносно інваліда по зору піні Марії Гугільчин.

Але не потрібно друзі у всіх «гріхах» звинувачувати поліцейського, адже як казав  класик, ще радянської революції: – «міліція це дзеркало радянської влади». З того часу багато «води утекло», але цей вислів точно відображає олігархічний хаос, неграмотність та невігластво та елементарну невихованість українських чиновників. Отож перед тим, як «плювати» на поліцію – «дзеркало української влади» уважно придивіться у нього, можливо впізнаєте себе. Або своїх знайомих.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.