Поліцейські затримали неповнолітнього водія мотоцикла, який на смерть збив дитину в Калуші

Кримінал, Новини, Суспільство

На Івано-Франківщині поліцейські затримали неповнолітнього водія, який в Калуші на пішохідному переході мотоциклом насмерть збив 6-річну дівчинку.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Департамент карного розшуку на сторінці у Telegram.

Як йдеться у повідомленні, керував мотоциклом 17-річний житель одного із сіл поблизу Калуша. Поліцейські знайшли пошкоджений в аварії транспортний засіб, а потім затримали водія.

У якому стані перебував хлопець та чому втік з місця аварії, зараз з’ясовують слідчі. Водія-втікача поліцейські затримали за статтею 208 КПК України.

Що відомо

14 жовтня о 19:40 у Калуші мотоцикл Suzuki наїхав на 6-річну дитину. Від отриманих травм вона померла дорогою до медзакладу.

На сторінці Калуського міського телебачення Євгеній Білих оприлюднив відео з камер спостереження, на якому видно ДТП, яка трапилася у Калуші. Також відстежується маршрут мотоцикліста.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.