Віктор Анушкевичус: Економія тільки на заступниках мера дає можливість забезпечити електроенергією цілий дитячий садок

Економіка, Новини, Суспільство

Пережити зиму можна тільки спільними зусиллями всіх гілок влади та простих громадян. При цьому потрібно негайно вживати кроки з модернізації теплоенергетики та економії коштів. 

Про це заявив під час ефіру програми “Позиція Галичини” на каналі “Галичина TV” ексмер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

“Зараз всім важливо вижити. Просто пережити цю зиму”, – заявив під час ефіру програми “Позиція Галичини” на каналі “Галичина TV” ексмер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус в контексті газової кризи і невдалого початку опалювального сезону.

Потрібно терміново вживати заходи. І Президенту, а не займатися відосиками, і уряду, і органам місцевого самоврядування. І не оголошувати про Меморандуми й так далі. А оголошувати порядок модернізації теплоенергетики. І робити оці складові: утеплення будинків, індивідуальні теплові пункти. Де можливо — запровадити альтернативну енергетику, де — сонячну.

В мене було п’ять заступників – зараз десять. Мінус п’ять – в рік два з половиною мільйони. За ці гроші можна поставити сонячну станцію, порядка 200 кіловатів, і забезпечити електроенергією цілий дитячий садочок, – вважає Анушкевичус.

Івано-Франківськ у лідерах серед інших міст України за кількістю заступників і радників міського голови, а також за рівнем витрат із міського бюджету на їхні зарплати та премії.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.