Привітання з 14 жовтня: на сторінці консульства РФ з’явився “список російських шпигунів”

Новини, Політика, Суспільство

В акаунтах генерального консульства Росії в Харкові 14 жовтня з’явилося “привітання з Днем захисників і захисниць України” з переліком, як вказувалося, російських розвідників і працівників ФСБ.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням Новинарняреакція генконсульства РФ у Харкові

Дописи на сторінках дипустанов в Instagram та Facebook містили фото та імена “співробітників спецпідрозділу Служби зовнішньої розвідки РФ “Заслон”, Головного управління (колишнє ГРУ) генштабу ЗС Росії, українських колабораціоністів та агентів ФСБ на території Харкова, вигнаних із лав українських спецслужб”.

 

 

Після цього на сайті генерального консульства Росії в Харкові з’явилося повідомлення, що їх сторінки у соцмережах зламали хакери.

 

 “Посольство Росії в Києві направило в МЗС України вербальну ноту з проханням ініціювати розслідування даного інциденту українськими компетентними органами і вжити необхідних заходів для забезпечення нормального функціонування інформаційних ресурсів закордонних установ Росії в Україні”- написали російські окупанти.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.