Прикарпатські спецслужбовці змагалися у практичній стрільбі (фото)

Новини, Суспільство

Змагання зі стрільби серед співробітників Управління СБУ в Івано-Франківській області відбулися днями на стрільбищі військового полігону, що у селищі Старий Лисець.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на пресслужбу Управління, змагання відбувалися в індивідуальному та командному заліках. Участь у стрільбах взяли 11 команд.

Змагання присвячені Дню захисників і захисниць України та мали на меті підвищити рівень вогневої підготовки співробітників, апробація нових методик бойової підготовки та вдосконалення способів виконання практичних прийомів та дій під час стрільби.

Організаторами та суддями виступили спецпризначенці підрозділу «Альфа».  Вони розробили та контролювали хід виконання вправ, оцінювали стрільбу та визначили переможців.

Змагання включали стрільбу з пістолета та автомата з оцінкою влучності та швидкості. Вправи передбачали:

– стрільбу з перешкодами в напрямку цілі;

– стрільбу по рухомих цілях;

– стрільбу, яка імітує перебування у приміщенні.

Відзнаки переможцям змагань керівництво обласного управління СБУ вручило під час урочистого зібрання до Дня захисників і захисниць України.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.