Верещук готова стати міністром оборони: Хтось повинен це робити

Новини, Політика, Суспільство

Нардепка “Слуги народу” і членькиня оборонного комітету в парламенті Ірина Верещук заявила про готовність стати міністром оборони, її кандидатуру обговорювали у фракції.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Верещук у програмі “Перші особи” на 24 каналі, LIGA.net

 “У мене немає такого: хочу чи не хочу. Ми прийшли командою президента, за плечима президента, за його прізвищем. Але ми повинні брати на себе відповідальність”.Верещук підтвердила, що її кандидатуру обговорювали у фракції “Слуга народу”, однак з президентом Володимиром Зеленським з цього питання вона поки не спілкувалася.

Верещук сподівається, що колеги-нардепи підтримають її кандидатуру, якщо на те буде воля Зеленського як верховного головнокомандувача.

Вона також сказала, що готова до викликів на посаді міністра оборони.

“У мене є вища військова освіта, у мене чоловік військовий, я служила в армії, один з синів військовий…

Я добре знаю, куди йду. Я чудово розумію, який ризик для мене особисто це становить – і репутаційний, і політичний, і щодо мого майбутнього, і психологічний. Але хтось повинен це робити”.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.