Щоб дитина жила: з бюджету Івано-Франківська цьогоріч виділено майже півтора мільйона гривень на допомоги онкохворим дітям

Економіка, Новини, Суспільство

Майже півтора мільйона гривень коштів міського бюджету виділено цьогоріч у якості матеріальних допомог на потреби лікування онкохворих дітей Івано-Франківської міської територіальної громади.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Сьогодні, звітуючи за вісім місяців своєї роботи на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, про це повідомив заступник міського голови обласного центру Олександр Левицький.

Посадовець нагадав, що він, в силу службових обов’язків, очолює комісію з надання допомоги онкохворим дітям при виконкомі міської ради.

Зі слів Олександра Левицького, тема онкохворих дітей – дуже сумна і болюча, оскільки лікування таких дітей потребує величезних грошових витрат.

«Але Івано-Франківськ є одним з тих небагатьох міст, де такі величезні суми ми передбачаємо, виконуємо і  забезпечуємо. Всі звернення, які до нас надходять… – усі люди, які є мешканцями Івано-Франківської громади, отримують цю допомогу», – зазначив заступник міського голови.

Від початку року комісія провела вісім засідань, на яких розглянула 17 звернень громадян. За результатом розгляду звернень з міського бюджету виділили матеріальних допомог на загальну суму 1 455 тисяч гривень.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.