Пасажирські перевезення із 21 жовтня: чи висаджуватимуть із транспорту без Covid-сертифіката

Здоров'я, Новини, Суспільство

Поліція під час рейдів у транспорті не висаджуватиме пасажирів без захисних масок і документів, які підтверджують Covid-безпеку. Протоколи складатимуть одразу на перевізників.

Про це розповіла речниця Національної поліції Мар’яна Рева, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Де запровадили обмеження щодо пасажирських перевезень поліцейські мають право вибірково перевіряти наявність у пасажирів і водіїв документів, що підтверджують Covid-безпеку.

“Висаджувати з транспорту нікого не будуть. Складатимуть адмінпротокол на перевізника. Тому водії мають проконтролювати наявність відповідних документів у пасажирів”, – зазначила Рева.

Нові правила перевезень набувають чинності із 21 жовтня і стосуються лише міжобласного транспорту, нагадала речниця.

“Зараз у міському громадському транспорті всі обов’язково в масках. Обмежень щодо наповненості немає. Але кожен регіон може запроваджувати ці обмеження на свій розсуд”, – додали в поліції.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.