У Коломиї в понеділок розпочнуть процедуру запуску тепла у садки

Новини, Суспільство

Отеплювальний сезон розпочато.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “НТК“.

«Маємо пустити тепло в садки. Надворі холоднішає, хоча температура вдень ще достатньо висока. Але є звернення від батьків з проханням увімкнути тепло в садках. Тому в понеділок всі відповідальні за це керівники розпочнуть процедуру запуску тепла.», – написав міський голова Коломиї на своїй сторінці у Facebook, передає “НТК“.

Очільник громади також додав: «Маємо розуміти, для того, щоб розконсервувати після літнього періоду котли потрібен час – в межах 3-5 днів. Також очікуємо якнайшвидшого підписання управлінням освіти договору на постачання газу з ГК «Нафтогаз України» відповідно до Меморандуму за ціною 18,6 грн за 1 куб. метр. Це досить висока ціна на газ, яка зросла вдвічі в порівнянні з січнем 2021 року, проте 2,5 раза менша, ніж на ринку газу сьогодні – 45 грн за 1 куб. метр. Розумію, що є садки, в яких зараз холодно. Ми знаємо про це і реагуємо відповідно. Тому надіюся на розуміння батьків», – повідомив мер міста.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.