Сьогодні свій День народження святкує відомий прикарпатець – Богдан Гдичинський

Новини, Суспільство

Земляцтво івано-франківців у Києві щиро вітає із Днем народженням свого голову Гдичинського Богдана Петровича.

Про це передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Бажаємо невпинного руху вперед, реалізації найсміливіших задумів, успіхів у діяльності спрямованій на захист інтересів українців. І нехай завжди Ваша родина буде джерелом натхнення, а друзі, колеги й однодумці  підтримуватимуть Вас у всіх ваших починаннях.

Міцного Вам здоров’я, добра, щастя і людської шани.

Гдичинський Богдан Петрович народився 10 жовтня 1957, с. Семаківці, Коломийський район, Івано-Франківська область, УРСР) — український політик і громадський діяч; заступник міністра юстиції України, депутат Івано-Франківської обласної ради; заслужений юрист України, кандидат політичних наук за спеціальністю «Політичні інститути та процеси»; Голова ГО Земляцтво івано-франківців у Києві; почесний доктор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими!

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.