Відомо, яку позицію зайняв Івано-Франківськ у рейтингу за рівнем схвалення діяльності місцевої влади

Новини, Суспільство

Міжнародний республіканський інститут – IRI Ukraine під час конференції з демократичного врядування оприлюднив рейтинг міст за рівнем схвалення діяльності місцевої влади.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ. 

Зокрема, стало відомо, що Івано-Франківськ зайняв третю позицію, повідомляє Фіртка.

Лідером серед міст, де найвищий рівень довіри до місцевої влади, стало місто Хмельницький. За даними міжнародного республіканського інституту – IRI Ukraine, міському голові довіряє 87% хмельничан та 76% – міській раді.

На другій сходинці місто Чернігів, де 84% місцевих жителів довіряють міському голові та 75% – міській раді.

Що стосується міста Івано-Франківськ, то тут також 84% місцевих жителів довіряють очільнику міста, втім, міській раді – 71%.

«Є міста, де рівень довіри до міського голови просто шалений. У нас все одно сприйняття влади в Україні відбувається через особистість. Все-таки люди звикли до цього лідерського типу правління. Позитивна динаміка в тих містах, де переобрали мерів існує, за винятком Чернівців та Полтави», – зазначив Любомир Мисів, заступник директора Соціологічної групи «Рейтинг».

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.