Білоберізькій громаді передали 2 сучасні автомобілі швидкої допомоги

Новини, Політика, Суспільство

На днях в селі Яблуниця Білоберізької сільської територіальної громади відбулося вручення двох автомобілів швидкої допомоги Toyota Land Cruiser Prado до Центру безпеки громади.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Верховинську районну державну адміністрацію.

Настоятель церкви Чуда Архистратига Михаїла отець Василь освятив автомобілі швидкої допомоги, побажав працівникам Божого благословення і щоб Матір Божа завжди оберігала під Своїм Покровом.

«Бажаю громаді розвиватися, гірські території потребують додаткової уваги, і я радий, що є відчутна підтримка з боку державної влади. Щиро бажаю успіхів вам, Дмитре Івановичу, хай Господь Бог допомагає у реалізації задумів і планів. Зі свого боку ми і надалі будемо комунікативним місточком між органами вищої влади і місцевим самоврядуванням. Переконаний , що дані транспорті засоби дадуть змогу медикам швидше і якісніше надавати екстрену допомогу, але бажаю нехай виклики будуть тільки у профілактичних цілях» – сказав голова РДА Василь Бровчук.
Також голова Білоберізької територіальної громади Дмитро Іванюк ознайомив присутніх з комплектацією автомобіля. Так, зокрема, він обладнаний дефібрилятором, кардіомонітором з ритмом та записувачем показників пацієнта, електрокардіографом з функцією дистанційної передачі ЕКГ, кисневими балонами, монітором тиску крові, устаткуванням для ін’єкцій, пристроями для перенесення пацієнтів та засобами траспортної мобілізації, різними видами шин і вакуумним матрацом.
Нагадаємо, що Верховинський район на даний час вже отримав 4 транспортні засоби такого типу. Вони базуються в селах Яблуниця, Білоберізка, Красноїлля та смт. Верховина.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.