У Коломийській громаді провели тиждень позашкілля

Новини, Суспільство

22 по 26 вересня в Коломийській територіальній громаді провели тиждень позашкілля.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

22 вересня заклади позашкільної освіти проводили майстер-класи з компʼютерних технологій, виготовлення оберегів з природніх матеріалів, вітальних листівок, декоративних магнітиків з природніх матеріалів, орхідей з паперу, аксесуарів до ключів, шпаківень, випалювання та вирізання фігурок з дерева, орігамі з паперу, інформує Управління освіти.

Окрім того, відбулися екологічна вікторина «Сортуємо сміття з лісовими звірятами», дидактична гра «Дивовижний світ рослин», конкурс «Паперові крила», математична вікторина.

Були проведені змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, розбір/збір автомата, а також юні гуртківці в’язали маскувальну сітку.
23 вересня на площі біля Катедрального собору Преображення Христового юні таланти вражали глядачів танцями та співами.

Для зацікавлених гостей працювали майстер-класи в «Містечку майстрів»: вишивка стрічками, силянка з бісеру, малюнок, аплікація, м’яка іграшка.

Усі присутні були запрошені до танцювального флешмобу, присвяченого 30-ій річниці Незалежності України.
У парку імені Кирила Трильовського були проведені змагання на велосипедній смузі перешкод, підвісній переправі, конкурс з паркового орієнтування та майстер-клас із в’язання вузлів.

На завершення святкування тижня позашкілля 26 вересня, за доброю традицією, в селі Дора відбулася посвята в юні туристи починаючих гуртківців.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.