Небайдужі коломияни висадили 30 хвойних дерев у парку біля міського озера (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

Небайдужі коломияни висадили 30 хвойних порід дерев на міському озері.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Чоловік вже не перший рік займається озелененням громадських місць та паркових зон, здебільшого здійснював озеленення Танкового озера, на якому разом з небайдужими мешканцями масиву Леонтовича за 2 роки насадили приблизно 300 саджанців різних порід – як декоративних, так і хвойних та листяних.

 

Цього разу озеленили територію парку на міському озері саджанцями хвойних порід, з якими допомогли татарівські лісничі (4 шт. сосни кущової, 9 шт. ялини та 17 шт. смерічки).

 

 

“Давайте берегти та любити своє місто, примножувати його красу, а не паплюжити. Це не остання така акція для міста, в якому я виріс і люблю його”, – закликав мешканців коломийський активіст і опублікував фотозвіт.

 

 

 

 

 

 

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.