Вражаючі картини посеред подвір‘я: вперше у Франківську відкрилася незвична виставка просто неба (фото)

Новини, Суспільство, Туризм

У Франківську вікрилася незвична виставка “Просто неба”.

Її автор – журналіст, художник, голова івано-франківського “Мистецького братства” Ігор Роп’яник.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “Галку”.

За словами митця, виставка незвична, бо вона проходить просто неба, на його подвір’ї.

“Така практика вже багато років існує у Лондоні: двічі на рік – навесні й восени – тамтешній департамент культури організовує захід під назвою “open house”. Три дні поспіль сотні художників у себе вдома влаштовують “день відкритих дверей” і будь-хто може зайти, оглянути, придбати… А у Франківську такий захід проходить вперше”, – розповідає Ігор Роп’яник.

Загалом на виставці експоновано понад 40 робіт різної тематики, більшість з них – вражаючі пейзажі та натюрморти. Це роботи, створені художником здебільшого цьогоріч.

Крім картин, Ігор Роп’яник розмістив на подвір‘ї колоритні предмети, наприклад, кресаню, бартку, щоб створити відповідний антураж.

Виставку можна відвідати 1-2 жовтня з 12:00 до 17:00 за адресою: вул. Залізнична, 39 (навпроти нового автовокзалу). Вхід вільний.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.