Як «смотрящий» за установою виконання покарань №-12 м. Івано-Франківська не міг позбутися «ментовського адвоката» (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини, Суспільство

В Івано-Франківському міському суді відбулося перше судове засідання, згідно обвинувального акту щодо громадянина Грузії так званого «смотрящого» за УВП №-12 та за «злодійським общаком» громадянина України, так званого «смотрящого за чорним» за ч.2 ст.255-1, ч.2 ст. 189 КК України.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Це перша подібна справа «злодіїв у законі» в Івано-Франківську, відповідальність за приналежність до цієї спільноти була внесена у кримінальний кодекс України в 2020 році.

В судовому засіданні «смотрящий», який є громадянином Грузії заявив, що 21 липня відмовився від, як сам заявив «ментовського адвоката», тобто адвоката, який здійснює захист за державні кошти. Даний адвокат ні разу не прийшов до підзахисного на конфеденційне побачення, не узгоджував позицію захисту, однак «завзято» захищав, а саме підписував всі потрібні слідству та прокуратурі документи, вчинив необхідні дії.

Виявляється, що згідно із нормами КПК України, якщо ти іноземець, і не бажаєш щоб тебе захищав «ментовський адвокат» то шансів в тебе немає, окрім як знайти гроші і укласти договір з адвокатом на платній основі.

Редакція не підтримує осіб, які ведуть злодійський спосіб життя і сповідують відповідну ідеологію, однак зважаючи на резонансність справи та право суспільства знати більше ми будемо висвітлювати цю цікаву справу, яка стосується життя кримінальників та правоохоронців.

Далі буде більше!

Подробиці у сюжеті від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, знайте більше щоб не стати жертвою свавілля недосконалої правоохоронної  та судової системи України!  

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.