У мережі з’явилося відео обвалу скелі в Яремче (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство, Туризм

Каменепад у Яремче на скелі Слон вдалося зняти на відео.

Відеозапис опублікували 30 вересня на фб-сторінці Gutsul Extreme, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Наразі невідомо, чи обвал дійсно стався сьогодні, чи це вже старіше відео. У пресслужбі ДСНС України в Івано-Франківській області повідомили, що сьогодні повідомлень про обвал скелі у Яремче до надзвичайників не надходило.

Довідково. Скеля “Слон” відноситься до гірської системи Горгани. Знаходиться на річці Прут на схід від центральної частини Яремче. Скеля отримала таку назву завдяки своєму незвичайному вигляду. Вона утворена породами крейдяного фліша.

Це різновид морських порід уламкового походження. Вони не покриті лісом і здалеку чимось нагадують шкіру слона. Скеля розташована в підніжжі однієї з найвищих вершин тутешніх місць – гора Маковиця (984.5 м).

Подробиці у відео від Голос ІФ:

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.