На Тлумаччині перекинувся човен з рибалками: одна людина загинула, ще одного – шукають

Кримінал, Новини, Суспільство

30 вересня о 00:40 до рятувальників Тлумача поступило повідомлення від поліції про те, що на р. Дністер в с. Луг, Олешанської ТГ, Івано-Франківського району близько 23:30 29 вересня двоє рибалок (особисті дані встановлюються) ловили рибу на човні.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Під час риболовлі човен перекинувся та один з рибалок на берег не виплив (житель с. Олеша, гр., 1965 р.н.). Відтак, потрібна допомога водолазів для проведення водолазно-пошукових робіт.

До місця події направлено МОГ ДПРЧ-5. О 02.04 для проведення водолазно – пошукових робіт направлено відділення водолазно-рятувальних робіт АРЗ СП 7 чол., в т.ч. 3 водолази, 2 од. тех., в т.ч. 1 човен.

О 04:35 відділення водолазно-рятувальних робіт прибули в с. Луг, проводиться візуальне обстеження річки, прибережної зони. Станом на 06:00 особу не знайдено.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.