Пошкодили електроопору: в Івано-Франківську трапилася ДТП через незакріплений причіп (фото)

Новини, Суспільство

Вчора, 28 вересня, патрульним повідомили про ДТП на вулиці Микитинецька в Івано-Франківську.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Патрульну поліцію Івано-Франківської області.

Прибувши на місце події, інспектори з’ясували, що 43-річний водій транспортного засобу Renault, не впевнився в надійності закріплення буксированого причепу, який під час руху від’єднався та перекинувся, пошкодивши електроопору.

Також, водій не мав при собі поліса обов’язкового страхування цивільноправової відповідальності.

Вартові порядку оформили ДТП та склали на водія вантажівки адміністративний протокол за порушення ПДР, що призвело до ДТП та керування без відповідних документів.

«Згідно з ПДР України, водій зобов’язаний бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну, стежити за правильністю розміщення та кріплення вантажу, технічним станом транспортного засобу і не відволікатися від керування», – нагадують працівники патрульної поліції.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.