На Франківщині горів пересувний вагончик для працівників лісгоспу

Кримінал, Новини

Пожежа трапилася на території лісового масиву Слобідського лісництва ДП «Вигодський лісгосп».

Про щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на Управління цивільного захисту ОДА.

27 вересня в Івано-Франківській області трапилося 5 пожеж.

Зокрема:

  • близько 05.00, у с. Сенечів ур. Підрубана (Вигодська ТГ, Калуський р-н), трапилася пожежа пересувного металевого вагончика для працівників на території лісового масиву Слобідського лісництва ДП «Вигодський лісгосп». Згоріли 4 ліжка, побутові речі та мано працівників на площі 12 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
  •  о 10.19, у с. Товмачик, Коломийського району, гасили пожежу стіни та речей домашнього вжитку в кімнаті житлового будинку на площі 10 м.кв. На пожежі врятували житловий будинок. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
  • о 12.04 у с. Замулинці, Матеївецької ТГ, Коломийського району, трапилася пожежа покрівлі житлового будівлі на площі 150 м.кв. На пожежі врятований житловий будинок. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
  • о 17.14 у м. Калуш, на вул. Литвина, трапилася пожежа речей домашнього вжитку в підвальному приміщенні 5-ти поверхового житлового будинку на площі 0,5 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.
  • о 18.27 у м. Тисмениця, на вул. Об’їзна, горіла суха трава на відкритій території на площі 400 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.