На Прикарпатті найбільше порушень карантину виявили на ринках і в магазинах – Держпродспоживслужба

Здоров'я, Новини, Суспільство

Від початку 2021 року на Івано-Франківщині фахівці обласної Держпродспоживслужби зафіксували 3 751 порушення підприємцями (суб’єктами господарювання) карантинних обмежень.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на начальника управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Віталія Фіглевського.

Найбільше порушень спеціалісти виявили на ринках та в магазинах області.

“Станом на 21 вересня від початку року наші спеціалісти провели 54 931 моніторинг і зафіксували 3 751 порушення. Це складає 7%. За виявлені порушення склали 2 395 протоколів, винесли 1 938 приписів і пропозицій. Також ми направили чотири листи з пропозиціями до органів місцевого самоврядування і 251 лист до Національної поліції в Івано-Франківській області”, – каже Фіглевський.

За його словами, найбільше порушень фахівці Держпродспоживслужби встановили на агропромислових ринках та в магазинах з торгівлі непродовольчими та продовольчими товарами. Основні порушення карантинних заходів – недотримання маскового режиму їхніми працівниками та відвідувачами.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.