Занадто поспішали. Закон про олігархів доведеться переголосовувати (документи)

Новини, Політика

Верховній Раді доведеться наново голосувати за закон про олігархів.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на телеграм народного депутата Ярослава Железняка.

Зі слів народного обранця, вчора, під час розгляду законопроєкту № 5599 Верховна Рада врахувала одразу три поправки (№№ 396,398,406), які суперечать одна одній.

«Іспанський сором або «а ми ж казали!!!». Закон про олігархів 5599 будуть переголосовувати. От треба було так поспішати і гнати по «безпредєлу» вчора, щоб сьогодні вже починати його гарячково виправляти. 100500 разів казали, що там є усілякі юридичні помилки. Тепер треба ще одно голосування у Раді (за статтею 131), щоб виправити юридичну колізію. Інакше не підпишуть», – зазначив нардеп.

Нагадаємо, законопроєкт «Про запобігання загрозам національній безпеці, які пов’язані із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів)», відомий у народі як закон про олігархів, народні депутати підтримали вчора, 24 вересня, 279 голосами «за».

Народний депутат оприлюднив проєкт рішення Комітету Верховної Ради з національної безпеки, оборони та розвідки, щодо звернення до Голови Верховної Ради України з приводу усунення наявних розбіжностей.

Змінити планується статтю 5 Закону, яка стосується визначення олігархів.

Як стверджує Ярослав Железняк, винести законопроєкт на повторний розгляд можуть вже на наступному тижні.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.