Рівень життя на окупованих територіях Донбасу

Новини, Політика

З початком збройної агресії Російської Федерації на Сході України та вторгненням кадрових військовослужбовців ЗС РФ на окремі території Донецької та Луганської областей, місцеві жителі опинилися у складних соціально-побутових умовах проживання.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

Якщо бути відвертим, то життя на території окупованого Донбасу вже давно наблизилося до критично низької позначки.

Згідно результатів кількісного дослідження громадської думки, більш як 70% жителів тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей вважають себе громадянами України та бажають повернення контролю української держави над цими територіями. Крім того, за даними опитування, значний відсоток жителів окупованих територій думали про те, щоб виїхати з ОРДЛО, але в силу своїх фінансових можливостей не можуть цього зробити. При цьому, понад 42% тих, хто проживає за лінією фронту, ніколи не думали про можливість отримати російський паспорт.

Однак, поруч із ними живуть близько 41% тих, хто отримав паспорти т.зв. «ДНР/ЛНР» та Російської Федерації. Цілком ймовірно, що серед цих людей прихований значний відсоток тих, хто переїхав з Росії для підтримки сепаратистських рухів, просування ідей «русского мира», а також проросійських найманців та кадрових військовослужбовців РФ.

Їх основною метою є спонукати потенційних громадян нашої держави жителів «ДНР/ЛНР», переорієнтуватися на Росію та прийняти офіційне рішення щодо отримання громадянства країни-агресора.

Підсумовуючи сказане, можна зробити висновок, що окуповані Росією території Донбасу заповнені вигаданою реальністю, яку систематично поширюють проросійські ЗМІ. Насправді, прожити на окупованих територіях дуже складно, робочі місця відсутні, пенсії не виплачуються, ціни на продукти та комунальні послуги збільшені у кілька разів, інфраструктура та екологія занепадає.

Проте, всі ми розуміємо, що на окупованих територіях Донбасу насправді відбувається військова агресія Російської Федерації і з нетерпінням чекаємо її розплати за воєнні злочини та справедливого правосуддя усіх хто до цього причетний.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.