В Івано-Франківську з повним аншлагом пройшло ювілейне шоу Ірини Білик (фото)

Новини

Незабутнє свято від незрівнянної прими українського шоу-бізнесу Ірини Білик з розмахом пройшло в Івано-Франківську.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на Версії.

Повна зала глядачів в Івано-Франківському Драмтеатрі із завмиранням серця очікувала на зустріч із улюбленою виконавицею.

Попри те, що через пандемію концерт кілька разів переносили, глядачі не зрадили своєму кумиру й жоден з квитків не було повернуто. І от 16 вересня довгоочікувана зустріч відбулась.

«Так просто», «Ти – мій», «А я пливу у човні», «Одинокая» – хіти, з яких розпочиналась музична історія незалежної України і які десятки років потому залишаються близькими кожному, звучали синхронно з голосами глядачів. Бо кожен чи не на пам’ять знав рядки з відомих композицій Ірини Білик.

«Нарешті і у мене сьогодні ювілей. Щиро дякую кожному за те, що пройшло стільки часу, але всі залишили квитки в себе. Ви знаєте, наскільки для мене цінні наші зустрічі. Бо кожен концерт і кожний глядач у моєму залі для мене дійсно важливий, як найбільш дорогоцінний діамант. Я зараз така схвильована, бо бачу тут обличчя, які бачила 30 років тому. Слава Богу, що ви зі мною. І хоч так швидко плине час, але, сподіваюсь, сьогоднішній вечір залишиться у вашій пам’яті», – звернулась до глядачів Ірина Білик.

Прима української поп-музики виконала пісні, які давно не звучали на сцені та які всі мріяли знову почути.

Глядачі мали нагоду наживо насолодитись найкращими композиціями з усіх альбомів за 30 років творчої діяльності артистки.

У ювілейному шоу гості концерту відчули максимум любові й океан емоцій. Поміж виступами можна було почути особисту сповідь Ірини Білик про життя, силу духу та щастя.

Франківська публіка довго не відпускала улюблену артистку. Тож вона порадувала глядачів виконанням на біс запальних попурів на свої хіти.

Ювілейні концерти співачки є частиною всеукраїнського туру. Загалом він охоплює понад 30 міст України.

Квитки на концерти на сайті @karabas_com

Довідка за тел.: (099) 94 93 823

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.