Ольга Слоньовська презентувала в Коломиї нові видання (фото)

Новини, Суспільство

Уже вкотре в Музеї писанкового розпису відбулась творча зустріч з відомими українськими письменниками Володимиром Шовкошитним та Ольгою Слоньовською, яка презентувала нові книжки – роман «Чупакабра» та науково-літературне монографічне дослідження про Василя Стефаника.

Про це пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на ДзеркалоМедіа.

Модератор літературної зустрічі письменник, видавець, громадський діяч Володимир Шовкошитний, представив талановиту письменницю Ольгу Слоньовську, авторку понад сімдесяти книг, серед яких наукові монографії, науково-методичні посібники, підручники, науково-документальні й художні твори.
Українська поетеса, прозаїк, літературознавець, член Національної спілки письменників України, професор Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника Ольга Слоньовська нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня, літературною премією ім. Бориса Нечерди за збірку віршів «Джоконда» (2006), гран-прі Міжнародного літературного конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей “Коронація слова-2012” (за роман “Дівчинка на кулі”), лауреат Івано-Франківської міської премії ім. Івана Франка за книгу «Соната для коханого» (2003).
Ця зустріч з талановитими митцями зібрала в музеї поважне товариство шанувальників літератури, наприкінці якої Ольга Слоньовська й Володимир Шовкошитний своїми автографами та побажаннями засвідчили присутнім повагу й любов до Коломиї та коломиян.

Інна ВОЙТЕНКО

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.