На прохання батьків секретар міської ради почав перевіряти коломийські садки (фото)

Новини, Політика, Суспільство
Вимагати додатково кошти у батьків – це є неприпустимо!
Сподіваюсь, що у майбутньому такі повідомлення більше не будуть надходити. Реагую на звернення, зроблю все можливе, щоб ситуація була виправлена! 200 млн грн з міського бюджету виділяється на утримання дитячих садків та шкіл нашої Коломийської громади, – пише на своїй сторінці у Facebook секретар Коломийської міської ради Андрій Куничак, передає щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

“Попередні роки ця сума була значно більшою. Мені здається, що був час та можливості привести все до нормального стану. За ці роки можна було створити дійсно гідні умови для перебування діток у дитячих садках, – пише Куничак. – Але ось яку картину маємо сьогодні. Мова не йде про надзвичайну розкіш, а про мінімальні потреби й комфорт!Батьки, працюючи, й так сплачують податки до місцевого бюджету, і саме ці кошти мають бути призначені для створення гідних умов для малечі”.

Вимагати додатково кошти у батьків – це є неприпустимо!

“Ще одна вагома проблема – це зарплатня. Запитав у працівниці, яку зарплату отримує – 5200 грн. І це, на хвилинку, із 40-річним стажем роботи”, – каже Куничак.

Направляю депутатське звернення до начальника управління освіти, щоб до Дня дошкілля, яке відбудеться 24 вересня, преміювати всіх працівників закладів дошкільної освіти Коломийської територіальної громади! – додає Куничак в дописі.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.