ЮНЕСКО підтвердила дзюдо кращим початківцям видом спорту (відео)

Відео-новини, Здоров'я, Новини

 ” ЮНЕСКО підтвердила дзюдо кращим початківцям видом спорту для тренувань дітей і молоді від 4 до 21 років ” Переваги для дитини: при наполегливій практиці дзюдо розвивається його сила, швидкість, гнучкість, координація, відображення, зосередженість, баланс, опір, особистість, впевненість в собі і знання власного тіла. Через постійно мінливих ситуацій в практиці дзюдо дитина змушена стимулювати своє ” тактичне відображення “.

Про це повідомляє щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

  Дзюдо практикується без ударів, ударів і ударів на ранніх стадіях, що безпечніше для дітей, коли вони починають займатися бойовими мистецтвами. Навіть якщо це бойове мистецтво спочатку, дзюдо передає в своїй практиці культуру і традиції, такі як повага, дисципліна, емоційну рівновагу і впроваджує багато інших цінностей в щоденні дитячі звички. Корисна інформація про дзюдо: Це шкільний вид спорту, з усім, за що він стоїть. Це олімпійський вид спорту. Це обов’язковий предмет для студентів ІНЕФ [французький STAPS еквівалент] Це спорт, практика якого визнана.

 ЮНЕСКО самої рекомендованої для дітей старше 4 років. ЮНЕСКО рекомендує дзюдо як найкращий початок спорту для тренування дітей та молоді і пропонується у всіх школах. Запам’ятайте, який вид спорту вибрати для своєї дитини. 

Федерація дзюдо Івано-Франківська оголошує набір дітей у секцію дзюдо!
Завдяки дзюдо, дитина зможе розвинути:
– фізичну силу;
– уважність та мислення;
– впевненість в собі;
– дисциплінованість;
– психологічну стійкість.
Дзюдо допоможе вашій дитині стати впевненою особистістю, зі стійким характером та чіткими планами.
Федерація дзюдо Івано-Франківська запрошує дітей віком від 4-х років. Ви можете ознайомитися із тренерами та клубами за посиланням:https://judo.if.ua/klubi
Усю детальну інформацію ви зможете дізнатися у тренера обраного клубу!
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.