На Івано-Франківщині рятувальники цілу ніч шукали двох заблукалих грибників

Новини, Суспільство, Туризм

На Івано-Франківщині заблукали двоє грибників. Рятувальники шукали чоловіків цілу ніч, проте на ранок 19 вересня їх не знайшли.

Повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації, пише щоденна онлайн – газета Голос ІФ.

18 вересня о 21:15 до рятувальників звернувся чоловік за допомогою. Він розповів, що з двома товаришами пішов по гриби у ліс в урочищі Шандра, поблизу села Шевченкове, що у Калуському районі. Друзі домовилися у певний час зустрітися в зазначеному місці, проте один із них так і не прийшов. Заблукалий — з міста Долина. Йому 38 років.

П’ятеро рятувальників з Вигоди вирушили на пошуки грибника. Чоловіка шукали цілу ніч.

Цього ж дня о 21:40 четверо рятувальників з Осмолоди та 12 місцевих жителів подалися на розшуки 86-річного чоловіка у лісі між селами Цінева та Рівня в урочищі Мочар. Донька заблукалого повідомила, що батько пішов у ліс по гриби і не повернувся додому. Чоловік живе у селі Цінева Дубівської територіальної громади.

На ранок 19 вересня обох заблукалих грибників так і не знайшли. Надзвичайники продовжують шукати чоловіків.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.