«Коломияводоканал» не братиме грошей у коломиян за повірку лічильників (відео)

Відео-новини, Економіка, Новини, Суспільство

Водоканал проведе повірку лічильників власним коштом. Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

На це він отримав підтвердження керівника КП «Коломияводоканал» Миколи Саєвича.

Про це інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посиланням на “НТК“.

Директор підприємства виконав протокольне доручення мера та знайшов можливість проводити повірку лічильників за кошти підприємства.

Міський голова зазначив, повірку лічильників здійснити необхідно, адже без цього КП «Коломияводоканал» не має права враховувати їхні показники на підставі законів України «Про метрологію та метрологічну діяльність» та «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання».

У водоканалі пообіцяли, найближчим часом працівники забезпечать можливість людям у зручний спосіб укласти з підприємством договір, який дає можливість проводити повірку лічильників води за власний рахунок.

КП «Коломияводоканал» розглядає можливість введення абонплати з 2022 року, відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги». Її розмір буде залежати від кількості лічильників і коливатиметься від 16 грн./міс. до 32 грн./міс. Вона включатиме, зокрема: повірку квартирного лічильника (чи лічильників) раз на 4 роки; друк та доставку квитанцій; абонентський супровід, звірку даних; виготовлення довідок на продаж, відчуження майна; інформування управлінь соціального забезпечення. Важливо, вартість повірки лічильника не входить у ціну води.
Також зареєструватись на повірку лічильника тепер можна онлайн. За деталями телефонуйте у Коломийський водоканал.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.