У Надвірній діти вкрали з фонтану шість світильників (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

У місті Надвірна діти вкрали з фонтану на майдані Шевченка шість світильників, а ще два — пошкодили. Свідків події просять повідомити будь-яку інформацію.

Про це у мережі розповів очільник Надвірної Зіновій Андрійович, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ  з посиланням на  “Галку”.

Подія сталася 13 вересня близько 19:00 на майдані Шевченка. За словами мера, відеокамери зафіксували декількох хлопців, які вкрали та пошкодили освітлення фонтану.

“От скажіть для чого? І як з цим боротись? Стараєшся, вкладаєш сили, кошти, людську працю. А тут раз – знаходяться “сміливці” і все руйнують. На майдані Шевченка з фонтаном добре постарались. Викрали 6 світильників та 2 пошкодили. Коли почнуть цінувати! Відеокамери зафіксували декілька хлопців”, – йдеться у дописі.

Влада просить допомогти впізнати школярів. Також якщо, хтось бачив їх в момент здійснення неправомірних дій, просять надати інформацію.

Не забудьте підписатися на наш YouTube канал Голос ІФ, дізнавайтеся актуальні новини м.Івано-Франківська та області першими! 

Підтримати Голос ІФ: ПриватБанк 4246 0010 0028 2636.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.